De continuïteit van uw IT omgeving is cruciaal. Lex IT biedt een compleet pakket van diensten om deze continuïteit te garanderen. Naast een helpdesk met een professioneel incident systeem, worden onderhoudsdiensten geboden om pro-actief problemen te voorkomen en mocht er een probleem optreden dit binnen de kortste keren te verhelpen.

 

Helpdesk
Support overeenkomsten
P.O.B.
Strippenkaart


Problemen kunnen enorme impact hebben op de infrastructuur waardoor kostbare downtijd kan ontstaan. Continue regulier onderhoud moet als een belangrijke investering gezien worden in het budget van automatisering aangezien het regelmatig de levensduur van de bestaande hard en software investeringen garandeert en verlengt.

Het "tweaken" van prestaties en het afstemmen van een bestaand netwerk wordt ook uitgevoerd tijdens onderhoudsbezoeken. Wekelijkse raportages kunnen afgegeven worden opdat u ook de resultaten kan zien. Een onderhouds contract kan opgemaakt worden afhankelijk van de grote en behoeftes van de organisatie en complexiteit van de omgeving, en met een frequentie welke aan uw behoeften of dat van uw beheerders kan voorzien.


"Een goed opgezet ICT pakket hoeft geen hoofdpijn dossier te zijn.
Door heldere adviezen te geven zorgen wij dat  u niet alleen klaar
bent voor morgen maar ook voor de toekomst."